2017. augusztus 17., csütörtök

20. Fejezet +16




Hyungwon



Incselkedik velem, aztán még vissza is akarna fogni? Hát sajnálom, de ez nem így megy! Egyelőre csak a határt keresem, amit csúnyán átlépnénk, ha elengedném a kezét, amin ráadásul folyamatosan érzem, ahogy időről időre megfeszülnek az izmok nagy igyekezete közepette. Kicsit hátborzongató egy nálam jelentősen erősebb emberrel kekeckedni…

Hevességünk közben fogaink összekoccannak, ám ezt figyelmen kívül hagyva folytatjuk elmélyült, igen nyálas csókunkat, miközben én néha - talán már kissé szándékosan - megmozdítom a csípőmet, mi által összefeszülnek többért könyörgő tagjaink, fokozatosan elvéve vele az eszünket.

- Hahh - válok el tőle pihegve, s még mielőtt újabb akció indítására lenne kényszerem, egyszerűen csak levetődök mellé, ezáltal elengedve őt.

- Mohsth jhobb? - kérdi még mindig felfelé nézve, hevesen emelkedő és süllyedő mellkassal.

- Mhi?

- Nemh thudom… Deh nekemh jobb…

Ehhez nem tudva mit fűzni mosolyodom el, miközben próbálom feldolgozni az elmúlt pár perc eseményeit.

Hoseok ugyanolyan türelmes velem, mint eddig, sőt, egyáltalán nem követelőzik, pedig mikor sikerült Jongint felhúznom, akkor az volt a minimum, hogy valamilyen módon kielégítem, azonban ő most nem mond, vagy tesz semmi olyat, ami erre utalna. Hagyja, hadd gondolkodjak a saját tempómban. Lassan az oldalára fordul, alsó kezével megtámasztja a fejét és úgy bámul engem, amit alapjában ki nem állhatok, ám inkább nem szólok.

- Wonnie…

- Mm? - pillantok rá.

- Hozzád érhetek? - tesz fel egy elég kétértelmű kérdést, amiért már rögtön rá is vágnám, hogy nem, ám ez esetben tudom, hogy másról van szó, ráadásul ritka édes, ahogyan néz közben.

- Igen - adok egyértelmű engedélyt, mire tenyere a hasamra siklik, és gyöngéden simogatni kezd, továbbá nem megzavarva elmélkedésemet.

Az ebéd egész meghitt hangulatban telik hármunkkal, míg a mama továbbra is Hoseok faggatásával van elfoglalva, ki kedvesen válaszolgat mindenre, amit én szörnyen értékelek benne, még ha nem is mutatom ki. Ha komolyabb lesz ez a dolog, mindenképp be fogom avatni a nagyit, de simán lehet, hogy hamar elválnak útjaink, elvégre nem kizárt, hogy részéről ez csupán egy ártatlan fellángolás, mert hát ez elméletileg természetes. Minden ember életében vannak kisebb, rövidebb ideig tartó kapcsolatok, akkor is, ha nem szeretné.

A nap további részét henyéléssel töltjük, amibe ő a lehető legtöbb ártatlan érintést próbálja belesűríteni, én meg nem ellenkezek, csak inkább igyekszem szokni a helyzetet, valamint a gondolatot, miszerint Kihyun holnap meg fog ölni, mert igen, kénytelen vagyok bemenni, hogy láthassam Hoseokot. Ezért még időben is képes vagyok felkelni.

A filmezés, a délutáni alvás, a semmitmondó témák taglalása és egymás huzamosabb megismerése az élet részei, melyeket eddig nem igazán ismertem, mégis egyetlen nap alatt hatalmukba kerítenek. Egyszerűen csak boldog lennék, ha így lehetnénk örökre, bármi komolyabb cselekedet nélkül, azonban még mindig bennem van a félsz, ami miatt nem merem teljesen szabadjára engedni a szeretetemet, s tán kicsit távolságtartó is maradok, legalábbis érzelmileg. Ez érthető, elvégre alig egy hete ismerem. Majd talán változik pár hét múlva.

Ám mint minden jónak, ennek is vége szakad, és hiába tagadnám, így van rendjén. Neki haza kell mennie, mert másnap munka, nekem meg… hát, nekem nem kell semmit csinálnom, ugyanis otthon vagyok, ráadásul elég kipihent. Tehát már csak izgatottan várom, mit tartogat számunkra a hétfő, mire több éve nem volt példa.



Hoseok



Ez után a délelőtt, és a koradélután után, szinte fizikai fájdalmat jelent otthagyni Hyungwont, de muszáj. Holnap munka, nem csak nekem, hanem neki is. Könnyes szemekkel integetek vissza még az utca végéről is.

Itthon nem nagyon tudok mit kezdeni magammal. Illetve tudnék, de nem magamban. Így csak egyik helyről a másikra fekszem, miközben Hyungwon mászkál a fejemben, és az, ahogy hozzám ért, ahogy csókolt, amit tett velem. Egyszerűen elvarázsolt, ha lehet azt a fajta imádatot átlépni, amit iránta érzek. És persze nem csak elcsavarta a fejem, hanem bebizonyította azt is, hogy valóban vonzódom hozzá. Nem csak lelkileg, hanem testileg is.

Egyik csatornáról a másikra váltok, de a figyelmemet közel sem azok kötik le. Csak akkor figyelek fel egy-egy momentumra, amikor csókjelenet van, és eszembe jut a miénk is. Akaratlanul is tovább képzelem, amitől arcom vörösbe vált, még a fülem is égni kezd, fejemet pedig zavartan egy párnába temetem.

- Ne… gondolkozz… - ütöm a fejemet, mint egy fogyatékos, bár annak is érzem magam. Mindig is tudtam, hogy a gondolkozás egy elég veszélyes hobbi, avagy elfoglaltság, de hogy ennyire képes volna kihozni belőlem az állatot, soha nem hittem volna. Úgy hisztizek, mint ahogy a tinipicsák szoktak, és legszívesebben elásnám magam. Hiába próbálom rávenni magam, hogy ne ezekre a pillanatokra koncentráljak, nem megy. Egyfolytában látom magam előtt, ahogy Hyungwon felém mászik, ahogy zavarban van, ahogy csillogó ajkakkal néz rám, amivel előtte engem csókolt.

Fejemet megrázva pattanok fel, hátha el tudom terelni a gondolataimat; inkább takarítok, főzök holnapra ebédet, amit magammal vihetek, olyan mennyiségben, hogy Hyungwonnak is tudjak adni. Mosolyogva képzelem el, hogy ott ül mellettem a pulton, mint a múltkor. Vigyorom egyre szélesedik, miközben az jár a fejemben, hogy holnap láthatom munkában.

Hyungwont képtelenség kiverni a fejemből, bármilyen élethelyzetben is vagyok. Már lassan éjfél, és még mindig nem tudok aludni a gondolataimtól, amik kezdenek az őrületbe kergetni, de mégis olyan édesek, hiszen arról van szó, aki életem első és utolsó szerelme.

A zuhany alatt állva, lehunyt szemekkel is őt látom magam előtt, és ismét azok a pillanatok tűnnek elém, amik életemben először vették el az eszemet, pontosabban Hyungwon. A vízcseppek kellemes bizsergést hagynak a nyomuk helyén, mintha Hyungwon érne hozzám. Lábam megremeg, a fejemet ismét kezdem elveszíteni. Azonnal tudom, hogy innen nincs visszaút, éledező férfiasságom számára. Ha most átállítanám a vizet hidegre, vagy hagynám, hogy az idő oldja meg, akkor sem menne.

Hátamat a csempének vetem, mint utolsó lehetőség a lenyugvásra, de mikor már ez sem segít, egyszerűen csak Hyungwonra kezdek koncentrálni, minden érintését elképzelve, miközben kezemet egyre keményedő merevedésemre vezetem. Lassan mozgatom rajta ujjaimat, Hyungwon hangját  és kezét magam elé képzelve, ahogy ő teszi ezt velem. Halkan sóhajtozva élvezkedek, amik lassan nyögésekbe szöknek át. Egyre gyorsítok a tempón, egyre közelebb érezve azt a pillanatot, amit legszívesebben Hyungwonnal éltem volna át először. Ujjaim maguktól fonódnak szorosabbra, nyögéseim sűrűsödnek, hogy a végén Hyungwon nevével az ajkaimon élvezzek el. Hevesen emelkedő és süllyedő mellkassal próbálom realizálni, hogy mit is tettem, miközben hagyom, hogy a víz lemossa rólam élvezetemet. Mikor végre kezdek magamhoz térni, kikecmergek a zuhanyzóból, felöltözök és berogyok az ágyba, ostromolva a hülye énemet, hogy mégis, hogy tehettem ilyet.



Hyungwon



Reggel kivételesen már előbb fent vagyok, minthogy Kihyun átérne, amivel eléggé meglepem, de nekem ugyan nem áll szándékomban bármit is mondani, csupán kitessékelem és elindítom ebbe a rettentő fagyba. Hideg van, sötét és korán, ám nagy csodára este még aludtam is, pedig nem hittem volna, hogy sikerülni fog.

- Mire virul a fejed? - sandít rám valami lesajnálóféle mosollyal a törpe, szemöldökeit úgy összehúzva, mintha hülye lennék.

- Nem is virul - válaszolok higgadtan, ugyanolyan látszattal, mint ahogy az mindig is lenni szokott.

- Most mér’ hazudsz? Ismerlek…

- Jó neked - vonok vállat, kitartóan ragaszkodva álláspontomhoz.

- Mindegy, még számolunk, de most fontosabb dolgunk van - zárja le ennyivel, miközben belépünk a menhely területére. Ugyan még csak háromnegyed van, de én már majd’ kiugrok a bőrömből, amiből persze külsőre semmi sem észlelhető. - Ma délelőtt Hoseokkal vagy beosztva, délután pedig a specialistákhoz, szóval gyűjtsd az emberiszonyod - jegyzi még meg kissé gúnyosan, mielőtt belépnénk az épületbe. - És ha megint lelépsz ebéd közben, én magam foglak megfojtani…

- Jól van, anya - engedek meg egy halovány mosolyt.

- Húzzál öltözni - nyit be az irodába, s nem ellenkezve megyek az asztalomhoz, szedem össze a cuccaimat, teszem le a táskám, és vonulok az öltözőbe.

Nem sietem el a dolgot, sőt, időközben csatlakozik hozzám Minhyuk, valamint Jooheon, kik már csupán ruhában láthatnak, de attól még elfordulva tőlük szöszmötölök, míg végül együtt megyünk ki.

- Egy kis figyelmet kérnék - emeli meg a hangját Kihyun, ezzel az éppen beérkező Hoseokot megállásra késztetve. Már mindenki bent van, de csak a csapat egy részének sikerült eddig átvedlenie. - A kisfiamnak szombaton születésnapja volt, és immár hivatalosan is majdnem nagyfiú - vesz fel a székéről egy tortát, amit az asztalra helyez, majd pakol mellé még pár papírtányért és műanyagvillát. Vajon hányan nézik hülyének, amiért a fiának hív nyilvánosan? Nekem mindenesetre jólesik… - Van tíz percetek enni, aztán irány dolgozni! - mondja, s elindul felém, hogy közvetlen előttem megállva hajtsa be megszokott tettét. - Sajnálom gyerek - vigyorodik el csöppet sem szánakozóan és még mielőtt reagálhatnék, a fülemre fogva kezdi lefelé húzni.

- Ay, ay, ay, ay~! - hisztizek a lehető leghangosabban, de senki nem könyörül meg rajtam. - Hyung! - tépem le magamról a kezét, ő meg mint aki jól végezte a dolgát, tesz egy szeletet egy tányérra és a kezembe nyomja.

- Szeretlek, te hülye…

- Te? Engem? Fúj~ - grimaszolok, eltávolodva az asztalomhoz, mire egyszerűen csak ráülve látok neki a falatozásnak, mit lepakolás és tortaszerzés után Hoseok is követ, természetesen mellettem.

- És egyébként… - áll elénk a törpe tornádó, csípőre tett kezekkel, haragos tekintettel és jól láthatóan számonkérő ábrázattal. - Gyanúsak vagyok. Miért is?



Hoseok



Nagyokat pislogva próbálom először felfogni magát a kérdést, aztán azt, hogy Kihyun itt áll előttünk, csípőre tett kézzel, úgy vizslatva kettőnket, mintha most azonnal képes lenne megölni minket. Óvatosan Hyungwonra nézek, segélykérő jeleket küldve felé. Esküszöm, még a kezem is remeg; közben az jár a fejemben, vajon Kihyun átlát-e rajtam, és rájött-e az esti kis kalandomra.

- Öhm… - kezdem igen hatásosan a mondandómat, igyekezve Hyungwonról elterelni a figyelmet. Nem áll szándékomban őrá kenni ezt az egészet. - Én is ezt szerettem volna kérdezni…

- Ne játszd a hülyét, tudom, hogy tudod, mire gondolok.

- Biztos? - kérdezek vissza, hátha terelve a témát, sikerülne olyan vizekre evezni, hogy ez a téma… elfelejtődjön.

- Az isten áldjon meg! Válaszolj! - kel ki magából Kihyun, mire mind a ketten összerezzenünk, nem beszélve a többiekről, akik ha tehetnék, kiiszkolnának a szobából.

- Öhm, pénteken nálam aludt Hyungwon… - sütöm le a szemeimet, igyekezve csak annyi információt átadni, amennyi nem kínos, se a saját, se a mellettem ülő számára.

- Ahha - emeli meg egyik szemöldökét az előttünk álló törpepincsi, hangsúlyával tökéletesen rámutatva, hogy folytatást vár.

- Komolyan - pislogok rá ártatlanul, kötve az ebet a karóhoz.

- Azt hiszem, hogy ma még beszédünk lesz - mutat rám, majd Hyungwonra, végül magára. Kezdhetek félni. Szerintem megszöktetem Hyungwont, hogy ne kerülhessen bajba. Vagy megbeszélem vele, amíg dolgozunk, őt hazaküldöm, én meg addig beszélek Kihyunnal. Valóban elég veszélyes dolog a gondolkozás.

- Jó - bólintok. - Majd ebédszünetben itt maradok - igyekszem mondandómat úgy alakítani, hogy érezze benne, Hyungwont én igenis megvédem, őt ugyan nem fogja faggatni, kritizálni, meg miegyéb. Ha már csók volt, meg egy kicsit több, akkor az a minimum, ha megvédem. Kihyun erre csak bólint. Lehet, hogy nem ez a legjobb stratégia, mert így csak halasztom a kivégzésemet, de ha ezzel megmenthetem a... páromat, akkor legyen.

Az ünneplés után - amit csak idézőjelben neveznék annak -, Hyungwonnal az oldalamon vesszük az irányt a kennelek felé, hogy a mai kutyákat kiszabadítva a fotóterembe mehessünk.

- Mit akarsz mondani neki? - kérdezi hirtelen, miközben a kamerájával bíbelődik, véletlenül sem nézve fel rám, amit nem is bánok.

- Ötletem sincs - szalad ki számon őszintén, bár nem így terveztem közölni vele. Mondatom végére felém kapja a fejét, kíváncsi szemeket meresztve rám, mire csak egy vállrándítást kap. - Még mi sem beszéltük meg, hogy… most, hogyan tovább, vagy mi legyen ennek a neve - köszörülöm a torkomat, a kutyát pesztrálva, így ezúttal én nem nézek a szemébe.

- Mert szerinted ez mi? - kérdezi szokatlan hangsúllyal, amitől megrezzenek.

- Hát… - kapkodom a tekintetem. Életemben nem éreztem még ennyire szar alaknak magam. Elég egyértelmű ez az egész helyzet, mégis olyan hülyén viselkedik, ami tőlem ugyancsak szokatlan. Kicsit összeszedve a gondolataimat döntésre jutok. A kutya pórázát lerakom, kiadva neki a parancsot, miszerint bármi történik, ő ott marad a helyén, míg én Hyungwon elé állok. Félve megfogom a kezét, felemelem rá a tekintetét, és a lehető legőszintébb énemet elővéve szólalok meg: - Hyungwon, lennél a párom?



1 megjegyzés: